Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Avansări în grad la ISU Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Ofiţerii, subofiţerii şi maiştrii militari în activitate din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu, pregătire profesională şi comportare demnă, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, cu prilejul zilei de „1 Decembrie – Ziua Naţională a României”.

Pe lista celor cu merite deosebite s-au aflat ofiţerii: lt. Todor Cristian și lt. Dărăban Adrian – avansați la gradul de căpitan și subofiţerii: plt.maj. Alba Sorin; plt.maj. Avram Marius; plt.maj. Constantin Florian; plt.maj. Frăţilă Ioan; plt.maj. Moga Mihai; plt.maj. Motora Viorel; plt.maj. Perja Marin; plt.maj. Suciu Emil; plt.maj. Talaş Cristian; plt.maj. Duvlea Vasile – avansați la gradul de plutonier adjutant iar plt. Biriş Ioan; plt. Gherman Ovidiu și plt. Mărginean Nicolae au fost avansați la gradul de plutonier major.

Pentru aprecierea faptelor deosebite săvârşite pe timpul misiunilor sau în sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obţinute în procesul formării profesionale sau cu ocazia participării la diverse activităţi au fost oferite distincţii onorifice, următoarelor cadre militare: plt.maj. Deva Ovidiu; plt. Maj. Sofica Lucian; plt. Stoia Ciprian.

La festivitatea de avansare în grad au participat prefectul judeţului Alba – Feneşer Gheorghe, Inspectorul Şef – Col. Dorel Sofica şi Prim Adjunct al Inspectorului Şef – Col. Cornel Oprişa.

[nggallery id=759]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea