Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 4. Deschiderea tronsonului în acest an, posibilă doar dacă constructorul remediază problemele în zona alunecării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Autostrada Sebeș-Turda, lotul 4. Deschiderea tronsonului în acest an, posibilă doar dacă constructorul remediază problemele în zona alunecării.

Asociația Pro Infrastructura a realizat zilele acestea un fotoreportaj excelent de pe lotul 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între nod Turda și nod Decea. Așa cum știți, deschiderea acestui tronson în acest an este posibilă doar dacă Porr, constructorul, reusește să finalizeze în timp util proiectul de remediere în zona alunecării.

Citește și: Autostrada Sebeş-Turda, lotul I: Una dintre cele mai spectaculoase lucrări, podul peste Mureş – stadiul lucrărilor la sfârşit de octombrie

La Stejeriș pe un sens este deja balast stabilizat, emulsie și urmează primul strat de asfalt. Pe celălalt sens doar terasamentul este gata și balastul stabilizat probabil va apărea în curând.

Rămâne de văzut dacă acest lot va putea fi deschis anul acesta, în condițiile în care noile reguli privind recepția proiectelor de autostradă s-au înăsprit, fiind necesară finalizarea completă a lotului.

Citește și: Pe autostrada Sebeş-Turda, lotul 1, constructorul „turează” motoarele în weekend. Se lucrează la armătura de la pilonii viitorului pod peste râul Sebeş

Există (sau pot fi create) soluții birocratice/legislative prin care să se deschidă circulația, în deplină siguranță a traficului, însă vom vedea dacă autoritățile pot și sunt motivate suficient să găsească aceste soluții.

[nggallery id=4779]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Familia Bîcu din Alba, tată și fiu, prestație impresionantă la „Chefi la cuțite”: „A fost o bucurie să ne spunem povestea, să arătăm că mâncarea locală nu înseamnă doar mămăligă cu brânză”

Lucian Daramus

Publicat

în

Familia Bîcu din Alba, tată și fiu, prestație impresionantă la „Chefi la cuțite”: „A fost o bucurie să ne spunem povestea, să arătăm că mâncarea locală nu înseamnă doar mămăligă cu brânză” Familia Bîcu din Alba, tată și fiu, care a dat naștere brandului de produse lactate „De la Ferma”, a avut o prestație impresionantă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea