Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/ Autostrada Sebeș – Turda: Asociația Pro Infrastructura îi solicită constructorului Lotului 2 ”să își respecte blazonul și să mărească semnificativ ritmul pentru a închide șantierul într-un termen rezonabil”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația Pro Infrastructura îi solicită constructorului Lotului 2 al autostrăzii Sebeș – Turda ”să își respecte blazonul și să mărească semnificativ ritmul pentru a închide șantierul într-un termen rezonabil”:

”Duminică, 10.06.2018 un membru al comunității noastre a făcut un fotoreportaj pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda. Deși antreprenorul general (Aktor) a progresat în mai multe zone la lucrările de terasamente, structurile majore (podurile peste Mureș, pasajele peste autostradă) dar și majoritatea structurilor secundare parcă sunt încremenite în timp.

După intrarea în insolvență a Euroconstruct și preluarea părții din contract de către Aktor, grecii au declarat în multe rânduri că se vor mobiliza exemplar pentru a recupera întârzierile. Deocamdată nu s-au ținut de promisiuni. Șantierul arată dezolant în unele puncte.

În acest moment, stadiul fizic pe tot lotul este de aproximativ 45%, iar cel financiar de 40%. La un progres de doar 2-3 procente în fiecare lună, un calcul simplu ne arată că vom avea nevoie de încă 2 ani de zile pentru finalizarea lucrărilor, viteză de execuție total inacceptabilă.

Solicităm constructorului să își respecte blazonul și să mărească semnificativ ritmul pentru a închide șantierul într-un termen rezonabil”, a scris reprezentantul Asociației Pro Infrastructura pe rețeaua de socializare.

Foto: Asociația Pro Infrastructura

[nggallery id=5783]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea