Rămâi conectat

Sport

FOTO: Atleţii de la CSŞ Blaj, campioni naţionali la cros *Albaiulianca Ana Rodean – medalie de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSS Blaj 1Staţiunea balneoclimaterică Băile Felix a găzduit sâmbătă, 25 octombrie, Campionatul Naţional de Cros pentru seniori, tineret, juniori 1 şi juniori 2, la întreceri fiind acordate medalii la fiecare categorie de vârstă, atât la individual, cât şi pe echipe. La competiţie au participat aproape 500 de sportivi din întreaga ţară. Au fost 16 probe şi 14 starturi, juniorii 1 şi 2 concurând împreună din motive de selecţie pentru crosul balcanic care va avea loc în Turcia, în ultimul weekend al acestei luni.

Astfel, atleta albaiuliană Ana Rodean a cucerit medalia de bronz în concursul pe echipe dedicat senioarelor. Având dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia şi CSM Cluj-Napoca, Rodean s-a clasat şi pe locul al 8-lea la individual. De asemenea Alexandru Maier (CSŞ Blaj) a terminat pe poziţia a 5-a la juniori 1 şi implicit a obţinut calificarea la Campionatul European de cros, din 14 decembrie, din localitatea Samokov (Bulgaana Rodeanria).

Cel mai bun rezultat al atleţilor din Alba a aparţinut elevilor antrenoarei Cristina Man, CSŞ Blaj devenind campioană naţională la juniori 1, masculin. Echipa blăjeană a fost compusă din Alexandu Maier – locul 5, la individual, Alexandru Pintea – locul 13, Darius Cristea – locul 14, Rareş Popescu – locul 18, Radu Deszi şi Călin Gorcea. În acelaşi context trebuie precizat că echipa feminină de la CSŞ Blaj a terminat întrecerea naţională pe locul al 8-lea la secţiunea junioarelor 1. Pentru echipa din „Mica Romă” au concurat Nicoleta Gînţa – locul 6 la junioare 2, Denisa Talpaş – locul 22 la individual, Boitor Gyorgy – locul 44, Teodora Stoica – locul 45. „Suntem foarte bucuroşi pentru această distincţie naţională, realizată într-o competiţie care a încheiat sezonul competiţional din acest an, dar şi pentru calificarea lui Alexandru Maier la Campionatele Europene de cros”, a declarat Cristina Man (CSŞ Blaj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!! Rezultate remarcabile realizate de talentata atletă Denisa Maria Komiveș, care a cucerit două medalii de aur la Campionatele Naționale Under 16, în probele de 1500 de metri și 800 de metri, în ambele rânduri sportiva realizând PB, în cursele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea