Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO: Atleți ai Județului Alba, pe podiumul concursului de alergare ,,December Run” din Târgul Lăpuș – Maramureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Asociația Sportivă ,,Athletic” Tg. Lăpuș a organizat duminica, 15 decembrie 2019, cea de-a doua ediție a concursului de alergare ,,December Run”, in orasul Targu Lapus, judetul Maramures.

Având ca scop promovarea unui stil de viata sanatos care implica miscarea in aer liber indiferent de anotimp, atragerea tinerilor catre sportul de performanță, manifestarea din Țara Lăpușului a mobilizat peste 100 de participant aparținând mai multor cluburi și asociații sportive din Transilvania. Din județul Alba au luat parte la eveniment, patru alergători și anume: Vasile Hârjoc (CSO Cugir), Ilie Cioca (CSM Unirea Alba Iulia) și soții Emil și Margareta Suflețel (CS Unirea Alba Iulia).

La categoria de vârstă + 65 ani, cugireanul Vasile Hârjoc a câștigat cursa de 11,2 km, iar albaiulianul Ilie Cioca a parcurs aceeați distanță clasându-se pe locul al II-lea. În cadrul aceleași competiții, soții Suflețel (categ + 80 de ani) au reușit să termine onorabil traseul de 6 km. Pentru copii (clasa a IV-a și a V-a ), distanța de parcurs a fost de 2 km.

“Una dintre prioritatile noastre este sa promovam alergarea in zona Tarii Lapusului si vrem sa facem acest lucru prin constientizarea comunitatii asupra beneficiilor si avantajelor, pe care le aduce practicarea atletismului. Ne dorim, in egala masura, sa identificam copiii dotati, talentati, pentru a-i sustine sa poata practica alergarea la nivel de performanta! Nu in ultimul rand, ne dorim ca prin organizarea unor astfel de competitii sa promovam si zona bogata in traditii a Tarii Lapusului. Organizam acest concurs pentru ca este nevoie, se simte un interes real al tinerilor pentru competitie si socializare in aer liber”, a declarat Artur Miklos, presedintele si antrenorul Asociatiei Sportive ,,Athletic” Targu Lapus.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii Noaptea Cercetătorilor Europeni se organiează anul acesta în 400 de orașe din 25 de țări europene, printre care și Alba Iulia. Vineri, 27 septembrie 2024, participanții la eveniment se pot bucura de lumea fascinantă a științei prin experimente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea