// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Atenție șoferi! Smart-Ghiță a ieșit iar la plimbare, pe un bulevard din Alba Iulia

Bulevardul Republicii din Alba Iulia este din nou locul preferat de promenadă pentru Smart-Ghiță, celebrul porc din zona Dedeman, fotografiat, periodic, de cei care îl întâlnesc.

El a fost văzut și miercuri seara, pe drum, în apropiere de giratoriu, bulversând din nou circulația și toată lumea, este de acord, că un astfel de animal nu are ce căuta pe stradă, într-un oraș civilizat.

În curând, însă, această situație nu se va mai repeta. Chiar dacă ei nu știu încă, lui Smart-Ghiță și stăpânului său li se pregătește ceva: administrația locală este pe cale să ia decizia de a interzice creșterea unor astfel de animale în oraș. În consecință ele vor trebui să dispară nu numai de pe stradă, ci chiar și din curțile locuitorilor din municipiu. În caz contrar, animalele vor fi confiscate iar amenzile vor fi destul de mari!

———————–

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO: Atenție șoferi! Smart-Ghiță a ieșit iar la plimbare, pe un bulevard din Alba Iulia

  1. dolfi 23.05.2018 la 21:55

    Fauna din Lumea Noua inca nedescoperita de… Columb ca s-o colonizeze!