Rămâi conectat

Sport

FOTO| As în tenis. Albaiulianul David Manu, vicecampion la dublu al turneului ITF de la Limassol

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianul David Manu (TC Sun Alba Iulia) a cucerit titlul de vicecampion la dublu al turneului de tenis de câmp de la Limassol, competiție din circuitul ITF World Tennis Tour Juniors. David Manu a făcut pereche cu Andrei Firaru. Cei doi au avut un parcurs de metronom până în finală.

În ultimul act al competiției din Cipru, David Manu și Andrei Firaru au pierdut la mare luptă, în super tie-break (2-10), în fața perechii Robert Gună – Mihail Pop. Câștigătorii și-au adjudecat primul set cu 6-2 și l-au pierdut, apoi, pe al doilea (1-6).

“Doar un punct inspirat al adversarilor a făcut ca locul 1 să nu fie al echipei noastre de dublu”, a declarat David Manu. Turneul din Cipru a fost a treia competiție internațională în care sportivul albaiulian a devenit vicecampion la dublu. Recent, David Manu și-a trecut în cont un nou rezultat de apreciat.

El a reușit să devină vicecampion la turneul internațional de tenis de câmp ITF Under 18 de la Timișoara (de categoria ITF Juniors 5). Anterior, David Manu, împreună cu Goncalo Marques (Portugalia), s-a clasat pe locul secund la turneul ITF J5 de la Târgu Jiu. (L.V.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea