Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: antrenorul Mihai Manea (Şurianu Sebeş) a absolvit cursurile de licenţa B UEFA

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Manea 3Mihai Manea, „principalul” Şurianului Sebeş este antrenor cu acte în regulă, astăzi, în cadrul unei ceremonii organizate la Casa Fotbalului diplomele pentru absolvenţii cursurilor de licenţa B UEFA, promoţia 2016 fiind înmânate  în cadru festiv de Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Este un pas înainte în cariera mea, iar cele învăţate cred că-mi vor fi foarte utile pentru viitor. În perspectivă, în 2017 îmi propus să mă înscriu şi la Licenţa A„, a declarat tânărul antrenor, în vârstă de 35 de ani, care de două sezoane activează în Liga a IV-a Alba.

Cursurile au fost organizate în perioada februarie -mai sub formă de module de Şcoala Federală de Antrenori din cadrul FRF, instituţie condusă de conjudeţeanul nostru Dan Apolzan.

Printre colegii de promoţie s-au numărat Brăneţ, B. Verdeş, D. Toma, Ferfelea, Fl. Dan sau Guşatu, cu toţii foşti jucători de Liga 1, unii dintre ei încă în activitate.

[nggallery id=2053]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea