Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Anamaria Horșa (TC Sun Alba Iulia), locul întâi la Cupa Râmnicului, la o categorie superioară de vârstă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tenismena Anamaria Horșa, sportivă legitimată la cunoscutul club TC Sun Alba Iulia, a reușit să câștige Cupa Râmnicului, la categoria 12 ani, cu toate că a fost primul turneu de tenis abordat la respectiva categorie de vârstă în 2023.

Anamaria va împlini 11 ani în luna mai, dar cu toate acestea s-a clasat pe prima poziție pe tabloul de simplu, unul ce a cuprins 16 jucătoare. Sportiva din Cetatea Marii Uniri a avut parte de un traseu dificil, întânind primii trei capi de serie în drumul spre trofeu. În meciul cu capul de serie nr. 1, Alesia Brădaș (Helios Timișoara), s-a înregistrat un scor strâns de 5-7, 6-4, 10-5. În partida cu Maria Mitrache (TC Râmnicu Vâlcea), cap de serie nr. 3, Anamaria a câștigat cu scorul de 6-4, 7-5. În finală, adversară a fost Ana Gavrilă (Tineretul Vâlcean), a doua favorită pe tablou, iar Anamaria Horșa s-a impus cu scorul de 0-6, 6-2, 10-5.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

“Rezultatele sunt cu atât mai impresionante cu cât la primul ei turneu din 2023 la această categorie s-a confruntat cu jucătoare mai mari decât ea. Anamaria este o jucătoare talentată și dedicată, iar echipa TC Sun Alba Iulia este mândră de performanța ei remarcabilă. Suntem convinși că acesta este doar începutul și că va continua să impresioneze în turneele viitoare”, a transmis Cristina Moldovan, reprezentant TC Sun Alba Iulia.

Este un nou rezultat de apreciat pentru TC Sun Alba Iulia, după ce, de curând Brândușa Dumitru (va împlini 12 ani în 16 martie) a câștigat la Bistrița Cupa “Centana 30 ani) la dublu și a terminat pe poziția a 3-a la simplu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea