Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: amenajarea bazei sportive „Aiudelul”, criticată de fotbaliştii de la Olimpia Aiud! *Investiţia a costat 800.000 de lei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Baza Sportivă „Aiudelul”, o investiţie de 800.000 de lei a autorităţilor locale este singura locaţie din municipiul aiudean unde se mai poate practica fotbalul. baza sportiva Aiudelul1Din păcate, conform unor echipieri ai formaţiei Olimpia Aiud calitatea lucrărilor lasă mult de dorit, asta în condiţiile în care modernizarea locaţiei a însemnat un efort financiar al municipalităţii. Olimpia Aiud este singura echipă din urbe şi activează în Liga a IV-a, jucând pe „Aiudelul” meciurile considerate pe teren propriu.

Şi asta în condiţiile în care veche arenă, „Metalul” Aiud a ajuns o ruină ce prezintă un grad înalt de periculozitate şi un câmp pe care pasc mioarele.

Iasă fierul din gazon şi se topeşte smoala cand e cald afară, întrucât tribuna nu e acoperită. Vestiarele sunt cu bănci de la «Zilele Aiudului». Asta e investitie de 800.000 de lei?„, se întreabă unul dintre fotbaliştii din localitate.

[nggallery id=435]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea