Rămâi conectat

Sport

FOTO | Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, judoka CS Unirea, medalii de aur la Campionatul Național și Cupa României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, judoka CS Unirea, medalii de aur la Campionatul Național și Cupa României

Alexandru Sibișan și Laura Bogdan s-au impus categoric la două importante competiții naționale de seniori, Campionatul Național Ne Waza de Seniori și Cupa României pentru Seniori, desfășurate în 22-23 iunie la Satu Mare. Ambii sportivi au obținut medaliile de aur, la categoriile lor de greutate, la masculin și feminin.

Citește și: Fotbalistul din Alba, Andrei Rațiu, poate cel mai bun tricolor în meciul cu Slovacia, deși nu a marcat: „De acum o să tragem şi mai tare”

Alexandru Sibișan (sportiv cu dublă legitimare – CS Unirea Alba Iulia/ CSM Pitești) a concurat la Campionatul Național Ne Waza de Seniori, la categoria de greutate +81 de kilograme, în vreme ce Laura Bogdan (sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/ CSM Cluj-Napoca) a concurat la Cupa României pentru Seniori, categoria de greutate – 48 de kilograme. Laura Bogdan este elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica), liceu pe care l-a absolvit și Alexandru Sibișan.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Alexandru Sibișan și Laura Bogdan sunt nu doar campioni ai judo-ului românesc, ci și exemple demne de urmat pentru toți cei care își doresc să atingă excelența în sport. Performanțele lor impresionante la Campionatul Național și Cupa României, dar și la alte competiții naționale și internaționale, demonstrează că munca, disciplina și determinarea sunt cheile succesului în orice domeniu, iar ei sunt dovada vie a acestui adevăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea