FOTO/ ALEGERI LOCALE 2016 la Cugir – Adrian Teban (PNL): ”Am votat în primul rând cu gândul la tineri”

Candidatul PNL la Primăria Cugir, Adrian Teban, a votat la Școala Gimnazială nr. 3 unde a mers împreună cu soția și fiul cel mic.

teban„Am votat în primul rând cu gândul la tineri, la cei care reprezintă viitorul și a căror așteptări trebuie să se regasească reprezentate la nivel local și județean. Am votat pentru un oraș al faptelor, nu al vorbelor, un oraș cu o strategie de dezvoltare clară și concretă, pe măsură așteptarilor oamenilor din Cugir. Sper ca vocea tinerei generații să se audă astăzi, într-un moment în care fiecare vot contează, în care fiecare poate decide pentru viitorul orașului”, a declarat acesta, la ieșirea de la urne.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

george 6 iunie 2016 at 13:12

Pentru care tineret ai votat? domnule Teban..Daca Star transmission nu era ,ce foamete era in cugir..Este plin de batrani in cugir si batranii au votat acelasi primar care se lauda ca a facut multe . Dar locuri de munca cand faci domnule teban..? Sa nu mai facem naveta in alte orase..Toti cugirenii fac naveta sa castige bani si voi spuneti ca FACETI SI DREGETI..daca noi navetistii nu aduceam banii in oras ,cugirul era praf…pe spatele nostru sunteti tari …

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...