Rămâi conectat

Sport

FOTO: albaiulianul Dinu Moldovan a revenit titular la Ponferradina | Goalkepeerul român a închis poarta în ultimele două jocuri din Segunda Division şi se va duela cu Florin Andone

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu Dinu Moldovan între buturi, Ponferradina nu primeşte gol în Segunda Division, aceasta ieşind neînvins în duelul cu un alt român, Ochiroşii (Alcorcon)!Dinu Moldovan Ponferradina 2 Goalkeeperul albaiulian a revenit, după o lungă aşteptare între buturile echipei clasate pe locul al 16-lea în eşalonul secund din Spania şi a închis poarta în ultimele două etape!

Dinuţu, cum îi spun apropiaţii l-a înlocuit pe senatorul de drept Santamaria şi echipa sa a înregistrat două remize, 0-0 în deplasare cu Valladolid şi acelaşi scor acasă cu Alcorcon, când Moldovan a avut câteva intervenţii remarcabile. Şi urmează un alt duel în etapa a 26-a, pe propria arenă, cu un compatriot, Florin Andone, internaţionalul român devenit principalul marcator al andaluzilor de la Cordoba, cu 11 reuşite în această stagiune.

La 25 de ani, Dinu Moldovan are în acest sezon trei partide pentru Ponferradina, prima fiind în runda inagurală, 2-0 cu Elche, după care inexplicabil a fost lăsat pe banca de rezerve sau în afara lotului, plus altele două în Cupa Regelui.

Din 2013 la Ponferradina, Moldovan are o cotă de piaţă cifrată la 300.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.de.

Sursa foto: Ponferradina


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea