Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Albaiulianul Dinu Moldovan a luat Supercupa României cu Sepsi Sf. Gheorghe, primul trofeu al carierei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Portarul albaiulian Dinu Moldovan (33 de ani) a avut un debut perfect la Sepsi Sf. Gheorghe, formația la care s-a transferat în această vară. Covăsnenii au cucerit Supercupa României, după victoria de la Ploiești, 1-0 (0-0), cu campioana Farul Constanța, iar goalkeeper-ul din Cetatea Marii Uniri a fost rezervă la Sepsi, în partida ce a deschis noul sezon competițional, adjudecându-și astfel primul trofeu din carieră.

În lotul aliniat de Gheorghe Hagi nu s-a regăsit atacantul Nicolae Carnat, din Mihalț.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sepsi Sf. Gheorghe, cu un nou antrenor, Liviu Ciobotariu, are un parcurs remarcabil, cu două Cupe ale României și tot atâtea Supercupe în ultimii doi ani.

Portarul albaiulian Dinu Moldovan a făcut un pas important în carieră și a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe, echipă participantă în Conference League, după ce a câștigat al doilea an consecutiv Cupa României.n vârstă de 33 de ani, Dinu Moldovan a evoluat ultima stagiune la Chindia Târgoviște, care a retrogradat de pe prima scenă. La gruparea de lângă Turnul Chindiei a evoluat ultimii 4 ani, în eșalonul fruntaș, în ultima ediția bifând 8 prezențe. Toamna trecută, la Ocna Mureș, a fost în premieră adversar al unei formații din județul Alba.

Primul meci din Liga 1 va fi la finele săptămânii, în deplasare cu Rapid, iar în 27 iulie și 3 august, Dinu Moldovan va avea parte de duelul din turul doi preliminar al Conference League, cu TSKA Sofia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea