Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Albaiulianca Ana Bimbea, sărbătorită la venerabila vârstă de 102 de ani: A primit flori, torturi și diplome

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianca Ana Bimbea, sărbătorită la venerabila vârstă de 102 de ani: A primit flori, torturi și diplome

Albaiulianca Ana Bimbea a fost  felicitată vineri, 19 ianuarie, de autoritățile locale, la împlinirea frumoasei vârste de 102 ani.

Citește și: FOTO | Samfira Borlea, din Alba Iulia, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: A fost felicitată cu flori și tort

Vineri, 19 ianuarie 2024, ziua în care venerabila doamnă Ana Bimbea a împlinit vârsta de 102 ani, aceasta a fost vizitată de primarul Gabriel Pleșa, d-na. Adela Cristescu, director al Direcției de asistență sociala din cadrul Primăriai Municipiului Alba Iulia și de colonelul (rtr.) Panduru Nicolae, președinte al Consiliului Județean al Pensionarilor și al Persoanelor Vârstnice din județul Alba.

Cu acest prilej i-au fost înmînate diplome aniversare, torturi, buchete de flori iar din partea Consiliului local un important cadou financiar.

„Am găsit-o pe doamna Ana veselă și binedispusă, la fel ca anul trecut, când, la aniversarea a 101 ani de viață, i-am fost alături. Doamna Ana Bimbea are tot respectul și admirația noastră, fiind un exemplu de dăruire și preocupare pentru semeni și familie. Soțul domniei sale a fost încorporat și a participat în cel de al doilea război mondial cu Regimentul 91 Infanterie Regele Ferdinand I”, a scris pe pagina personală de facebook Colonelul (rtr.) Panduru Nicolae.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea