Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/ Alba Iulia: Femeie acroșată de o mașină pe trecerea de pietoni – șoferul și-a continuat nestingherit drumul

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O femeie a suferit leziuni ușoare după ce a fost acroșată, în urmă cu puțin timp, pe trecerea de pietoni dintre Spitalul Județean și Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Se pare că deși în urma impactului victima a fost trântită la pământ, șoferul nu a dat importanță incidentului și a plecat mai departe. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare care va stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE: ”Poliţiştii municipiului Alba Iulia au fost sesizaţi în cursul zilei de ieri, 17.05.2013, despre faptul că la Secţia Primiri Urgente a Spitalului Judeţean Alba s-a prezentat o persoana de sex femeiesc care a declarat faptul că a fost victima unui  accident rutier produs pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 17.05.2013, ora 15.00, T.C., de 24 ani, din comuna Sîntimbru, s-a angajat în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, fiind surprinsă şi accidentată de un autoturism Taxi.

După producerea accidentului, conducătorul auto M.V., de 48 de ani, din Alba Iulia, a discutat cu victima şi, întrucât aceasta i-a relatat faptul ca va merge la spital pentru investigaţii de specialitate, acesta a părăsit locul producerii accidentului, fără a anunţa poliţia despre producerea evenimentului rutier. Ulterior, în urma examinării medicale efectuate la Spitalul Judeţean Alba s-a constatat că victima a fost rănită uşor.

Conducătorul auto este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”  şi  „părăsirea locului accidentului în urma căruia au rezultat vătămări corporale, fără încuviinţarea organelor de poliţie competente”, precizează reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!” Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”. La protestul din fața Guvernului, polițiștii locali veniți din toată țara au cerut sporuri pentru condiții speciale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea