Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Alba Iulia, fără LUMINIȚELE de SĂRBĂTORI de 1 Decembrie, așa cum era prevăzut în program!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oamenii care s-au strâns în cursul serii de astăzi, 1 Decembrie 2022, pentru a vedea aprinderea faimoaselor luminițe de sărbători din Cetatea Alba Carolina au fost surprinși de o veste proastă, din partea autorităților.

„Datorită unor probleme tehnice, electrice, aprinderea cupolei de lumini din Latura de Vest a Cetății se amână pentru mâine, 2 decembrie, fiind imposibilă intervenția cu nacelă acum, din cauza comercianților amplasați in acea zonă.”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Ședință pe tema munților de gunoaie din Alba Iulia, la Instituția Prefectului Alba. AMENZI de 25.000 lei pentru firma de salubrizare care nu a ridicat deșeurile la timp

Câteva mii de persoane s-au strâns în inima cetății Alba Carolina pentru a fi martori la marele eveniment care, din păcate, nu s-a mai materializat.

CITEȘTE ȘI: „Dorel” de la Primăria Alba Iulia a lăsat fără internet și cablu o mare parte din oraș, în prag de 1 Decembrie

Acest lucru este fără precedent în ultimii 20 de ani, pentru festivitățile care au avut loc până acum în orașul nostru, de Ziua Națională.

De menționat este că, în ultimele zile, administrația locală s-a confruntat cu tot felul de gafe, de la „Doreii” din primărie care au lăsat mii de oameni fără internet și cablu, tăind cablurile „nefolosite și inestetice”, până la gunoaiele care au împânzit orașul, în pragul Zilei Naționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea