Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Ajutor pentru Carla! Ornamente de Crăciun, confecționate manual, vândute pentru ca micuța să își poată cumpăra tratamentul costisitor de care are nevoie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ajutor pentru Carla! Ornamente de Crăciun, confecționate manual, vândute pentru ca micuța să își poată cumpăra tratamentul costisitor de care are nevoie

Sunt puternici pentru că viața le-a impus să fie așa, dar și optimiști. Este vorba de Carla, o fețiță de 10 ani din Alba și familia ei, care luptă împreună pentru ca micuța să ducă o viață cât mai normală. Pentru a face rost de banii necesari tratamentului costisitor de care fiica ei are nevoie, mama acesteia a confecționat câteva ornamente de Crăciun pe care speră să le poată vinde, având nevoie urgent de bani pentru achiziționarea medicamentelor, tocmai din Statele Unite.

Obiectele au fost confecționate cu mult suflet și pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 100-200 de lei, în funcție de dimensiunea fiecăruia. Persoanele care doresc să le cumpere și pot să contribuie cu bani în plus față de cel stabilit, vor aduce cu siguranță zâmbete și bucurie micuței Carla.

Cei interesați să achiziționeze un ornament de Crăciun confecționat de mama Carlei, pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0771076862, iar plata se poate face fie personal, fie prin BTpay la același număr de telefon. 

Ornamentele pot fi ridicate fie personal din Blaj sau în alte orașe vor fi trimise prin curier, fără a achita vreo taxă.

Zâmbetul inocent al Carlei ascunde o viață deloc ușoară, fetița fiind diagnosticată cu multiple afecțiuni, printre care sindrom hyperkinetic, dislalie polimorfă, crize de afect, anemie severă, tulburări din spectru autist, stenoză esofagiană, ulcer esofagian, boală genetică TLK2 – cu 38 cazuri în lume.

Citește și: APEL UMANITAR pentru Carla, o fețiță de 10 ani din Alba, cu multiple afecțiuni, care are nevoie de un tratament costisitor: ”Fiți alături de noi, să putem continua această luptă nedreaptă”

Carla a beneficiat deja de două transplanturi de celule stem la Stem Cell Therapy Austria din Viena. Anul 2023 a fost unul extrem de greu pentru familie, aceștia trecând prin clipe de groază când fetița a vomitat sânge, starea ei înrăutățindu-se semnificativ. Încet, încet, tratamentul și regimul urmat au început să își facă efectul, iar familia speră că va fi mai bine.

”Avem încă drum lung și anevoios de parcurs, cu regim alimentar strict (fără gluten, lactoză, soia, nuci, alune, cu anestezii generale pentru endoscopii, cu multe terapii, drumuri și tratament medicamentos foarte costisitor”, a povestit pentru ziarulunirea.ro mama micuței.

La unele terapii, ca de exemplu terapia de optimizare a creierului din Bucuresti, din cauza costurilor foarte ridicate, familia a renuntat. La recomandarea unui medic specialist, pe lângă medicamentele și suplimentele pe care Carla le ia în acest moment și care sunt comandate din Germania, Anglia, Noua Zeelanda și Portugalia (deoarece în România unele medicamente nu se mai găsesc), este necesar ca tratamentul să fie completat cu alte medicamente care o vor ajuta, dar costul este foarte mare pentru că trebuie comandate din Statele Unite.

Un ajutor la fel de mare este să ne amintiți în rugăciunile voastre, căci Dumnezeu este mare și ne poate ajuta!”, a transmis familia Carlei.

În această perioadă magică de Crăciun, haideți să fim cu toții ,,Îngeri pentru Carla!” Orice ajutor este o speranță în plus pentru noi și mai ales pentru Carla. Să fiți binecuvântați!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea