FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – UTA Bătrâna Doamnă 1-0 (1-0) | Andrei David, gol pentru prima victorie internă!

Paul Voicu - Primar 2020

radu-andone-unirea-alba-iuliaAFC Unirea Alba Iulia a repurtat prima victorie internă în eșalonul terț, 1-0 (1-0), cu UTA “Bătrâna Doamnă”, la Zlatna, meci contând pentru etapa a 11-a a Seriei a 4-a. “Alb-negrii” veneau după patru eșecuri consecutive pe Ampoi, dar au reușit să câștige toate punctele grație reușitei semnate de tânărul Andrei David (42, după o acțiune la care au contribuit Selagea și Culda).

*Radu Andone: „Victorie dedicată lui Cătălin Suciu”

„O victorie muncită și pe deplin meritată. Am întâlnit un adversar bun, în condițiile unui teren dificil. Andrei David și-a făcut datoria, a intrat și a marcat. Felicitări jucătorilor pentru dăruirea din teren. Un succes de mult așteptat. Dedicăm succesul lui Cătălin Suciu, care ieri și-a aniversat ziua de 18 ani„, a declarat Radu Andone. Acesta a aliniat cea mai tânără formulă din acest campionat, cu 7 jucători sub 19 ani, consemnându-se debutul lui Lupea în Liga a 3-a, și titularizarea în premieră a lui Onacă.

ELIT

*Andrei David, eroul „alb-negrilor”

Inspirat titularizat de antrenorul Radu Andone, în detrimentul lui Sulea (nereținut în lot) fotbalistul component al lotului național Under 18 a fost eroul jocului de o importanță vitală pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri.

AFC Unirea: Căt. Suciu – Ioani, Goguța, Scrob, Crăciunesc, B. Ștef (85, Lăsconi), Selagea, Onacă, F. Morar (64, Schiau), A. David (90, Lupea), S. Culda; rezerve Petric, Cordoș,  Adam, Stan.

Mihail David - 2020

 

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...