// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO / Acțiune pentru siguranța rutieră în Alba: Peste 100 de amenzi, în valoare de aproape 24.000 de lei, 4 permise de conducere reținute și 4 certificate de înmatriculare retrase, în weekend

Siguranţa traficului rutier din Alba Iulia, în atenţia poliţiştilor. La sfârșitul săptămânii trecute poliţiştii au aplicat 145 de amenzi şi au reţinut 4 permise de conducere în cadrul unei acţiuni cu efective suplimentare.

La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Alba, cu sprijinul poliţiştilor rutieri din Alba Iulia, Sebeş, Aiud şi ai poliţiştilor de ordine publică din Alba Iulia, Aiud şi de la Secţiile de Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi Galda de Jos, au  desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Alba Iulia, ce a vizat prevenirea accidentelor datorate neacordării de prioritate vehiculelor şi pietonilor cât şi a celor datorate indisciplinei pietonilor.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 23.990 lei, din care 64 pietonilor ce s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Dintre sancţiunile aplicate conducătorilor auto, 12 au fost pentru viteză excesivă, 14 pentru neportul centurii de siguranţă, 10 pentru oprire/staţionare neregulamentară,  două pentru neacordare de prioritate pietonilor, una pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, una pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, iar restul pentru alte abateri.

Au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419