Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Acțiune de împădurire, în zona Bichiș – Aiud. Peste 600 de puieți de stejar, plantați de angajați ai primăriei și instituțiilor subordonate

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

plantare puieti aiud05Angajați ai Primăriei Aiud și ai instituțiilor subordonate Consiliului Local au continuat, marți, 5 aprilie 2016, acțiunile de împădurire a zonelor din apropierea municipiului.

De această dată, administrația aiudeană a ales să fie împădurită parcela Bichiș, unde, cu sprijinul celor de la Ocolul Silvic Aiud, au fost plantați aproximativ 600 de puieți de stejar achiziționați de Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local Aiud.

Această acțiune de împădurire este a doua din cadrul evenimentului ”Luna Pădurii”, eveniment care în acest an poartă numele de ”Luna plantării arborilor” și care a debutat în data de 15 martie, încheindu-se în data 15 aprilie.

Citiți și FOTO: A debutat ”Luna plantării arborilor”, la Aiud. Elevi și angajați ai primăriei, la sădit de puieți în pădurea Sloboda

”Activitățile de regenerare a pădurilor din împrejurimile municipiului Aiud au început încă din anul 2011,iar în acest an prima acțiune de împădurire a avut loc în pădurea Sloboda, unde, au fost plantați peste 1000 de puieți de stejar și cireș sălbatic”, transmit reprezentanții primăriei.

„Luna Pădurii” este unul din cele mai importante evenimente silvice și ecologice, fiind o lună în care este subliniată importanța pădurilor și a rolului esențial pe care îl au în menținerea echilibrului ecologic.

[nggallery id=1903]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea