Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Acțiune de ecologizare organizată de Arche Noah Transilvania, la Vințu de Jos – Voluntarii asociației și elevii de la școala gimnazială din localitate au strâns peste 80 de saci cu gunoi, din zona fostelor grajduri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zona fostelor grajduri de pe strada Lucian Blaga, din Vințu de Jos, a fost ecologizată, în weekend, printr-o acțiune organizată de Asociația Arche Noah Transilvania. La campania de curățenie au participat voluntari ai asociației și 20 de elevi de la Școala Gimnazială ”Iuliu Maniu” din localitate, împreună cu profesorii lor.

”Astăzi, de Ziua Curățeniei Globale – World Cleanup Day, am fost plăcut impresionați de prezența la acțiunea noastră. 20 de copii împreună cu profesorii lor de la Școala Gimnazială Iuliu Maniu din Vințu de Jos, au venit la Arcă să ajute. Pe lângă ei au mai venit și 10 voluntari care au plimbat toți cațeii din Arca. A fost o zi foarte frumoasă și ne-am dori să se repete cât de curând. Am adunat împreuna cu copiii peste 80 de saci de 120 litri de deșeuri și sperăm ca toți copiii să fie mai responsabili cu ceea ce aruncă și unde!”, a declarat Bettina Huttemann, președintele asociației.

La finalul activității de ecologizare, elevii au vizitat centrul de adopții pentru câinii fără stăpân deținut de Arche Noah Transilvania, au aflat detalii despre modul de îngrijire al acestora și despre eforturile care se fac pentru salvarea animalelor abandonate și au fost serviți de reprezentanții asociației cu prăjituri.

[nggallery id=6135]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea