Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO. Acțiune caritabilă a PSD Alba, la casa de tip familial ”Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos, de Moș Nicolae

Ziarul Unirea

Publicat

în

Social-democrații din Alba au participat, joi, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ierarh Nicolae, la o acțiune caritabilă la casa de tip familial ”Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos, unde au împărțit daruri celor mici.

”Cu mare bucurie am fost azi din nou la casa de tip familial ,,Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos, acolo unde, cei mici, ne-au așteptat cu darurile Moșului Nicolae. Ne considerăm tare norocoși pentru că pe langă prietenia specială ce ne leagă, ne-a fost prezentat și o parte a programului pe care l-au pregatit pentru spectacolul ,,Moș Nicolae”, organizat maine, 7 decembrie, în amfiteatrul A9 a Univerisității ,,1 Decembrie 1918”, unde cu mare drag vom participa. Multumesc colegilor din #TSDAlba și #PESActivistsAlba pentru organizare și colegului nostru din Oarda, Stanciu Alin pentru că s-a alăturat frumoasei acțiuni!”, a scris Corneliu Mureșan, președintele executiv al PSD Alba Iulia, pe contul său de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea