FOTO. Acţiune caritabilă a PES Activists Alba în comuna Şona

Preşedintele PES activists România, Victor Negrescu, a fost prezent sâmbătă, 11 august 2018, în comuna Şona din judeţul Alba, unde a donat materiale de construcţii, haine şi aparatură electrocasnică unei familii care şi-a pierdut o parte din casă în urma indundaţiilor de la începutul lunii iulie. 

„Acum câteva săptămâni am fost la inundațiile ce au afectat grav comuna Șona. Am întâlnit aici o familie tânără, serioasă, cu doi copii mici, care și-a pierdut o parte din casă. Am promis atunci că o să revenim, pentru că dincolo de ceea ce pot face autoritățile contează și ce poate face fiecare dintre noi. Ca urmare a campaniei #ZâmbetulDeSărbători, PES activists România, prin PES Activists Alba s-a mobilizat și a dat o mână de ajutor acestei familii. A nu-i uita pe cei de lângă noi şi a fi atenţi la nevoile semenilor noştri este un gest de normalitate şi le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru dăruire şi implicare“, a declarat Victor Negrescu.

ELIT

Lansată în urmă cu patru ani, la iniţiativa preşedintelui PES activists România, campania #ZambetulDeSărbatori a reuşit, prin donaţiile oferite şi proiectele de solidaritate sociale întreprinse, să aducă zâmbetele şi bucuria pe chipurile câtorva sute de familii din toate judeţele ţării.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419