Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident spectaculos pe DN1, între Teiuș și Aiud. O mașină s-a răsturnat în lanul cu floarea soarelui

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident în lanț s-a petrecut vineri pe DN1, între Teiuș și Aiud. Două persoane aflate într-un Opel înmatriculat în județul Cluj au fost rănite ușor în urma coliziunii.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza producerii accidentului este angajarea într-o depășire neregulamentară.

La fața locului polițiștii criminaliști fac cercetări și coordonează traficul rutier, până la eliberarea carosabililui.

UPDATE: În coliziune au fost implicate un auto Dacia Logan de TM, un camion înmatriculat în B și un Opel cu numere de CJ. Din primele cercetări efectuate de polițiști se pare că accidentul s-a petrecut în momentul în care, șoferița aflată la volanul Opel-ului a încercat să intre în depășirea camionului care circula pe direcția Aiud-Teiuș, fără să se asigure corespunzător. Autoturismul Dacia era deja angajat în depășirea Opel-ului și a camionetei, astfel încât, șoferița a acroșat autoturismul care era deja în depășire și pierzând controlul volanului,  s-a răsturnat cu mașina  în câmpul de floarea soarelui de pe marginea carosabilului.

Potrivit martorilor, cele două persoane aflate în Opel au mers pe propriile picioare până la ambulanța care le-a transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Traficul rutier a fost îngreunat în zona accidentului peste o oră și jumătate, când circulația a fost reluată pe ambele sensuri.

[nggallery id=2177]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea