Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Accident rutier pe DN7: Un tânăr din Șibot a ieșit cu mașina în decor, după o depășire ratată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr din Șibot, în vârstă de 28 de ani, și-a făcut praf mașina, duminică dimineața, după ce a pierdut controlul asupra autovehicului pe care îl conducea și a ieșit de pe carosabil, oprindu-se în șanțul de pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs pe DN 7, între Șibot și Orăștie, iar șoferul nu a mai putut controla mașina după ce a efectuat o depășire.

În autoturism se mai afla prietena șoferului, care a scăpat cu leziuni ușoare, însă tânărul a fost rănit destul de grav, suferind fracturi ale membrelor inferioare.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

[nggallery id=5557]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri

Bogdan Ilea

Publicat

în

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba organizează timp de o săptămână, începând din 4 martie, evenimentul „Sărbătoarea primăverii” alături de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Școala de Arte și Meșteșuguri pregătește mai multe concerte, recitaluri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea