Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Accident rutier pe Dealul Mare, în Munții Apuseni: Autoturismul s-a răsturnat pe cupeu, iar șoferul a scăpat cu câteva zgârieturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe Dealul Mare, în Munții Apuseni, iar șoferul a scăpat cu câteva zgârieturi după ce autoturismul s-a răsturnat pe cupeu în șanț.

Potrivit Poliției Alba, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Acesta a ieșit singur din mașină, nefiind nevoie de intervenția medicilor.

Accidentul s-a produs pe DN74, pe Dealul Mare, în apropierea orașului Abrud.

La fața locului s-au oprit mai mulți șoferi pentru a acorda, dacă este cazul, ajutor persoanelor rănite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea