Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Accident rutier MORTAL provocat de tânără șoferiță din Alba Iulia: A întors mașina pe linia dublă continuă și a ieșit în fața unui autoturism care circula regulamentar. O femeie de 35 de ani și-a pierdut viața

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără în vârstă de 30 de ani, din Alba Iulia, a provocat un accident rutier grav în județul Cluj, după ce a întors pe linia dublă continuă mașina pe care o conducea și a ieșit în fața unui autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 35 de ani a decedat și o tânără de 19 ani a fost rănită.

Tragicul eveniment rutier s-a produs la data de 7 august a.c., în jurul orei 22.20, pe D.N.1 E60, pe raza localităţii Gilău.

Potrivit IPJ Cluj ”O femeie, în vârstă de 30 de ani, din Alba Iulia, judeţul Alba, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 1E60, pe raza comunei Gilău, în afara localității, dinspre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu.

Astfel, a fost surprinsă și acroșată în partea laterală de către un autovehicul condus de o tânără, de 21 de ani, din Gilău, care circula pe aceeași direcție. În urma impactului, a rezultat decesul unei femei, de 35 de ani, din Gilău, precum și rănirea ușoară a unei femei, de 19 ani, din Baciu, ambele pasagere în vehiculul condus de tânăra de 21 de ani”.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs acccidentul și luarea măsurilor legale.

FOTO: infotrafic Cluj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea