Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier mortal la Cîmpeni. Un tânăr de doar 28 de ani a decedat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident campeni01Un accident rutier mortal s-a petrecut azi dimineața în jurul orei 08.20, pe DN 75 în localitatea Boncești – Cîmpeni.

Potrivit IPJ Alba, un bărbat din Alba, în timp ce conducea un autoturism înmatriculate în județul nostru, a pierdut controlul mașinii și a intrat în plin într-un copac de pe marginea carosabilului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma impactului bărbatul a rămas blocat între fiarele contorsionate ale mașinii, marca Volkswagen Golf, fiind descarcerat la scurt timp de un echipaj SMURD. Medicii au intervenit asupra victimei cu manevre de resuscitare, însă fără succes. Băbatul nu a putut fi salvat și a decedat în jurul orei 9.45.

accident campeni02Victima se numește Flavius Bobar (FOTO). și este din orașul Câmpeni. Bărbatul avea doar 28 de ani, iar cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

UPDATE IPJ Alba: Vineri dimineață, ora  8.27, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că pe DN 75, pe raza oraşului Cîmpeni – localitatea Bonceşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că B.F., de 28 de ani, din oraşul Cîmpeni, jud. Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia de mers Cîmpeni – Bistra, nu a adaptat viteza de deplasare la ieşirea dintr-o curbă, a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă, iar după impactul avut cu Flavius Bobarmai mulţi arbori s-a oprit în vegetaţia crescută lângă albia râului Arieş.

Ca urmare a producerii accidentului, conducătorul auto a decedat.            Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor producerii accidentului rutier.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea