FOTO: Accident rutier lângă hotel Cetate, în Alba Iulia. Coliziune între două autoturisme, din cauza neacordării de prioritate

Un accident rutier a avut loc marți seara, în jurul orei 22.30, în Alba Iulia, intersecția de lângă Hotel Cetate. Două autoturisme au intrat în coliziune.

 

Accident rutier, lîngă hotel Cetate, în Alba Iulia. Cauza producerii evenimentului rutier a fost, potrivit martorilor, neacordarea de prioritate. Două autoturisme au intrat în coliziune, unul dintre ele fiind proiectat într-un stâlp de iluminat situat pe trotuar. Nu s-au înregistrat victime.

Revenim cu amănunte.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Nelu 23 ianuarie 2018 at 23:23

Pa i si normal frate ca acolo are verde toata lumea este ca ln filmele cu prosti nu l mai lnteleg pe hava si pe sefii de la rutiera deloc mai ales ca au atatea evenimente si nimeni nu face nimic ptr. A rezolva problema acolo si jos ln centru la unirea unde este mai rau ca ln Uganda sa i fie rusine la Hava.

Nelu 23 ianuarie 2018 at 23:29

Si celor care ar trebui sa ridice problema asta URGENT ln sedinta sau macar un consilier din atatia ca toti au masini si trec zilnic si prin centru la unirea si la hotel cetate rusine sa le fie daca nu lncearca sa i deschida ochii lui hava sa si deie seama ca o mare talibaneala ce a facut acolo cu semafoarele toata lumea are verde pa i este bataie de joc pe fata frate.

Albaiulian 24 ianuarie 2018 at 3:53

Locuiesc in zona și săptămânal văd câte un accident ( ultimii 15 ani) in intersecția respectiva. Chiar nu se pot modifica timpii semaforului?
Pt 10 sec in plus este nevoie sa se întâmple atâtea accidente?
Politia rutieră sesizează primăriei nr mare de accidente din intersecția respectiva pf a modifica timpii semaforului?
Sunteți criminali prin nepăsare și neglijența!

Cineva 24 ianuarie 2018 at 8:05

Nu e de vina nici Hava si nici politia. De vina sunt soferii care nu stiu sa acorde prioritate de dreapta. Cei care vin de pe Closca sunt obligati sa acorde prioritate celor care ies din cetate si intra pe Closca. Multi au carnet de note nu de sofer.

Unu din Alba 24 ianuarie 2018 at 9:13

Faza e ca accidentul a avut loc cand nu mergeau semafoarele . Deci in acest caz respecti indicatoarele de prioritate sau cedeaza trecerea plus prioritate pietonilor pe zebra. Accidentul de aseara s-a produs din cauza neacordarii de prioritate . Cel cu WW alb a virat la stanga fara a da prioritate celui negru care venea regulamentar din sens opus si care mergea pe directia inainte pe drumul cu prioritate. Cred ca a fost din pacate o mica neatentie din partea soferului care conducea WW alb. Este la mintea cocosului ca daca nu acorzi prioritate intr-o intersectie accidentul este ca si facut doar printr-un noroc chior sa scapi mai ales daca masina ce ruleaza regulamentar are si viteza .

un cetatean 25 ianuarie 2018 at 9:22

Mai vrem un giratoriu ! In intersectia minune daca te uiti la semafor si cand se face verede ai plecat fara sa te mai asiguri odata ca toti boii care forteaza galbenul au oprit, deoarece trec pe rosu inca 2-3 masini, te-ai facut cu o vizita la service-ul auto daca scapi de spital.

unu 25 ianuarie 2018 at 10:05

CINE A GANDIT ACEA SEMAFORIZARE ESTE UN IDIOT !! La un moment dat este verde pt 6 directii de mers, plus 2 treceri de pietoni, simultan!!! Serios?? Atat ii duce capul pe cei care fac logica unei intersectii?? Sa se uite pe youtube la exemple, macar atat sa faca!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...