Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș: Coliziune în lanț între 3 autovehicule

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie a fost rănită ușor și trei autovehicule au fost avariate, luni după-amiază, după o coliziune produsă la ieșirea din municipiul Alba Iulia spre Sebeș.

accident iesire alba iuliaj03Victima, în vârstă de 47 de ani, aflată într-una dintre mașini, a fost transportată la spital pentru investigații și tratament.

La locul accidentului se desfășoară cercetări.

UPDATE: În accident au fost implicate un Volkswagen, o Skoda (ambele înmatriculate în Alba) și un Audi, înmatriculat în Cluj.

Din primele informații de la fața locului, șoferul autoturismului Audi nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers și s-a izbit în spatele mașinii din față, o Skoda. Din impact, Skoda a intrat în mașina din față, marca Volswagen. Cele trei autoturisme se deplasau pe sensul de mers Sebeș- Alba Iulia.

Femeia accidentată se afla în  autoturismul marca Skoda, în dreapta șoferului.

UPDATE:La data de 13.04.2015, ora 16:00, pe DN 1, la kilometrul 374, T.C.A., o femeie în vârstă de 42 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Teiuş, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism condus în aceeaşi direcţie de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Zlatna, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism ce era condus în aceeaşi direcţie de un bărbat în vârstă de 73 de ani, din comuna Ighiu. În urma accidentului o femeie în vârstă de 47 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Foto: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=320]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea