Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Accident rutier în Alba Iulia – Doi șoferi și-au ”șifonat” mașinile într-o intersecție

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident incoronarii002Neacordarea de prioritate a fost cauza unui accident produs luni, în jurul orei 11.00, la intersecție dintre str. Lalelelor cu B-dul Încoronării, din Alba Iulia.

Din fericire evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale pentru șoferii celor două autoturisme – un Volkswagen înmatriculat în Alba și un Audi înmatriculat în Timiș.

La fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tamponarea. Cei doi conducători auto au fost testati, rezultatul fiind negativ în ceea ce privește consumul de alcool.

UPDATE: S-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este șoferul din Timiș. Fiind vorba despre o tamponare fără răniți evenimentul rutier a fost închis printr-o înțelegere amiabilă între cei implicați.

FOTO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=2326]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea