Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Accident rutier în Alba Iulia – Doi șoferi și-au ”șifonat” mașinile într-o intersecție

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident incoronarii002Neacordarea de prioritate a fost cauza unui accident produs luni, în jurul orei 11.00, la intersecție dintre str. Lalelelor cu B-dul Încoronării, din Alba Iulia.

Din fericire evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale pentru șoferii celor două autoturisme – un Volkswagen înmatriculat în Alba și un Audi înmatriculat în Timiș.

La fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tamponarea. Cei doi conducători auto au fost testati, rezultatul fiind negativ în ceea ce privește consumul de alcool.

UPDATE: S-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este șoferul din Timiș. Fiind vorba despre o tamponare fără răniți evenimentul rutier a fost închis printr-o înțelegere amiabilă între cei implicați.

FOTO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=2326]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea