Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier grav pe DN 14B, lângă Mihalţ. Un copil și alte 3 persoane rănite

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

accident DN Mihalt (5)Vineri seara, în jurul orei 20:30 a avut loc un accident rutier pe DN 14 B, lânga localitatea Mihalţ.

Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, un minor și alte trei persoane suferind leziuni corporale.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili condițiile exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

UPDATE 1: Răniții au fost transportați cu trei ambulanțe la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Fetița în vârstă de 7 ani este se pare cea care a suferit cele mai grave leziuni.

Accidentul s-a petrecut din cauza faptului că șoferul autoturismului Renault Megane înmatriculat în Brașov, în timp ce se deplasa din direcția Blaj către Alba Iulia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv curbe și ceață densă, și a pierdut controlul direcției de mers răsturnându-se în afara carosabilului.

Traficul rutier nu este afectat.

UPDATE 2:La data de 12.12.2014, ora 20.10, pe DN 14 B, în afara localității Teiuş, P.R.N., un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Braşov, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, o fetiţă în vârstă de 7 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită grav, iar alte 3 persoane, de 64, 54 şi 56 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=2765]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Atelier de creație organizat de copiii, părinții și educatoarele de la Grădinițele 8, 9 și Pâclișa, în săptămâna voluntariatului. Obiectele meșterite, vândute duminică, la târgul din Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atelier de creație organizat de copiii, părinții și educatoarele de la Grădinițele 8, 9 și Pâclișa, în săptămâna voluntariatului. Obiectele meșterite, vândute duminică, la târgul din Cetatea Alba Carolina Copiii, părinții și educatoarele de la Grădinițele 8, 9 și Pâclișa au organizat miercuri, 15 mai 2024, un atelier de creație cu ocazia săptămânii voluntariatului. Obiectele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea