Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

FOTO |Accident rutier GRAV la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș: Un motociclist a ajuns în comă la spital, după ce a intrat în coliziune cu un autotren

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

accident petrom oarda09Un accident rutier grav s-a produs joi seara, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, zona benzinăriei Petrom – Oarda.

Din primele informații, o motocicletă a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului o persoană a fost rănită.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului.

UPDATE: Potivit IPJ Alba, în urma impactului motociclistul, S.G.C în vârstă de 36 de ani din Cugir, a fost transportat la spitalul de Urgentță din Alba Iulia. Acesta ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral si se află în comă (respiră fără ajutorul aparatelor).

Din primele cercetări rezultă că a fost vorba de o depășire urmată de o coliziune cu TIR-ul care venea regulamentar din sens opus.

TIR-ul are numere de înmatriculare în județul Bistrița Năsăud.

UPDATE 1: La data de 27.08.2015, în jurul orelor 22.00, pe DN 1, la kilometrul 374, în afara municipiului Alba Iulia, S.G.C., de 36 de ani, din Cugir, în timp ce conducea o motocicletă, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire a unei coloane de autovehicule, prin loc nepermis, împrejurare în care a intrat în coliziune laterală cu un tir ce era condus, din sens opus, de V.P., de 51 de ani, din Maieru, județul Bistrița Năsăud.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni grave la cap şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

[nggallery id=911]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea