Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident pe podul peste Mureş, la ieşirea din Alba Iulia înspre Sebeş. Trei răniți transportați la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier în lanț s-a petrecut luni, în jurul orelor 12.00, pe DN1, pe podul peste Mureş, la ieşirea din Alba Iulia înspre Sebeş.

Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital după ce 4 autoturisme au intrat în coliziune din cauză că nu au păstrat distanța regulamentară în timpul mersului.

Timp de aproape o oră circulaţia a fost blocată pe sensul de mers Alba Iulia – Sebeş.

În accident au fost implicate două autoturisme Dacia Logan înmatriculate în Alba, un Volkswagen Golf din Timiş şi o mașină marca Dacia Duster cu numere de Bucureşti., șoferul celei din urmă fiind cel responsabil de producerea accidentului.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 27 mai,  la ora 11:56, pe D.N. 1, la intrarea în municipiul Alba Iulia, G.F., de 44 de ani, cetăţean italian cu reşedinţa în Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers faţă de autoturismul din faţă, condus regulamentar de S.A., de 63 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, întrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism condus în aceeaşi direcţie de B.S.A., de 27 de ani, din municipiul Tulcea, şi care la rândul său a fost proiectat într-un alt autoturism condus în acelaşi sens de C.I., de 39 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului B.S.A. şi C.I. au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în toate cazurile.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea