Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident MORTAL pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în zona localității Ilia: O femeie însărcinată a DECEDAT și alte 6 persoane au ajuns la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident MORTAL a avut loc miercuri în jurul orei 13.30 pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în zona localității Ilia: o femeie însărcinată a DECEDAT și alte 6 persoane au ajuns la spital.

O persoană a murit și alte două au fost rănite grav, pe autostrada A1 Deva – Nădlac, după ce o mașină care tracta o remorcă a intrat în balans și s-a răsturnat.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 389+200, în zona localității Ilia, județul Hunedoara, un autoturism care tracta o remorcă, a intrat în balans și s-a răsturnat. În urma impactului, două persoane din autoturism au rămas încarcerate (potrivit primelor date, cu leziuni grave), iar o altă persoană a decedat. Circulația rutieră este întreruptă pe prima bandă, pe sensul către Nădlac.

Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute, traficul să fie reluat în condiții normale.

La solicitarea primită prin 112 s-au deplasat echipaje de pompieri ale Detaşamentului Deva şi Secţiei Ilia, specializate în descarcerare şi prim ajutor, şi personal medical al SAJ cu 6 autospeciale şi autosanitare. Într-un microbuz răsturnat, în care călătoreau 7 persoane, 4 bărbaţi şi 3 femei, cu cetăţenie bulgară, echipele de intervenţie au găsit o femeie de 37 de ani însărcinată şi încarcerată, aflată în stop cardiorespirator.

Celelalte persoane din microbuz care s-au autoevacuat prezentau leziuni minore. Metodele de resuscitare au rămas fără efect în cazul femeii, aceasta fiind declarată decedată de medicii SAJ. La UPU Deva au ajuns, cu 2 ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport victime multiple, 6 persoane cu traumatisme minore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cătălina Maer, încă o reușită IMPRESIONANTĂ pentru educația din Alba: A fost admisă cu o medie perfectă de 10 la specializarea Farmacie, la UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cătălina Maer, încă o reușită IMPRESIONANTĂ pentru educația din Alba: A fost admisă cu o medie perfectă de 10 la specializarea Farmacie, la UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca Încă o reușită impresionantă pentru educația din județul Alba! Cătălina Maer, absolventă a Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș a obținut un succes deosebit la admiterea la Facultatea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea