Rămâi conectat

Actualitate

FOTO. Accident mortal în Mureș: Un tânăr a decedat, iar un copil de 7 ani grav rănit, după ce mașina lor a lovit un stâlp

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat de 31 de ani a murit, iar un copil de 7 ani e grav rănit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-o curbă de un stâlp de electricitate și s-a răsturnat, vineri seara, pe raza localități Sângeorgiu de Pădure.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, Ramona Varodi, a spus, sâmbătă, că șoferul autoturismului, un bărbat de 31 de ani, a murit în urma impactului, iar copilul de 7 ani e grav rănit.

”Se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei, iar în curbă (n.r. șoferul) a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă. În mașină erau doar cele două persoane. A intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice”, a spus  Ramona Varodi.

Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

Ambele persoane sunt din localitatea Fântânele, județul Mureș, iar accidentul s-a produs pe raza orașului Sângeorgiu de Pădure, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, dar și pentru descarcerare, întrucât bărbatul decedat a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii.

De asemenea, mai multe familii au rămas fără curent electric având în vedere că stâlpul de susținere a liniilor de tensiune a fost pus la pământ.

Traficul rutier a fost ușor afectat, până la finalizarea cercetărilor.

[nggallery id=5440]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea