Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident în lanț pe DN 1, între Alba Iulia și Teiuș. Trafic Auto blocat pe un sens de mers

Bogdan Presecan

Publicat

în

accident Oiejdea15Un accident în lanț s-a petrecut duminică, în jurul orelor 19.30, pe DN 1, în localitatea Oiejdea, situată între municipiul Alba Iulia și Teiuș.

În coliziune au fost implicate patru autovehicule. Trei persoane au suferit leziuni ușoare în urma accidentului și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Traficul rutier pe sensul de mers Alba Iulia – Teiuș este blocat, circulația în zona accidentului desfășurându-se cu dificultate.

Cauza probabilă a producerii accidentului este depășirea neregulamentară. Două dintre victimele transportate la Spitalul Județean de Urgență Alba  se aflau într-un autoturism Dacia Logan, înmatriculat în Hunedoara.

Coliziunea s-a petrecut între Logan, două auto înmatriculate în județul Alba – un Renault Megane și o Mazda, și un Fiat înmatriculat în Cluj.

UPDATE ora 20.30: Circulația rutieră a fost reluată normal în ambele sensuri.

UPDATE:În data de 11.05.2014, ora 18.53, pe DN 1, la km 393, în afara localității Galda de Jos, F.R.C., o femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un autoturism condus de o femeie de 45 de ani, din Aiud. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din judeţul Hunedoara care, la rândul său a fost proiectat într-un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Sebeş. În urma accidentului, o femeie de 44 de ani, din Cluj Napoca şi o fetiţă, în vârstă de doi ani, pasagere în primul autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare şi au fost transportate la spitalul din Alba Iulia unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: Dragoș SUCIU

[nggallery id=1693]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă Salariul, echilibrul dintre viața personală și cea profesională și relația bună cu managerul sunt criteriile care contează cel mai mult pentru români când vine vorba de alegerea unui job, potrivit unui studiu realizat de o platformă de recrutare și transmis către site-ul StartupCafe.ro. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea