Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident cumplit pe Autostrada A1: Un bărbat şi două femei au murit după ce un autoturism a intrat sub un TIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Accident cumplit pe Autostrada A1: Un bărbat şi două femei au murit după ce un autoturism a intrat sub un TIR

Trei persoane au murit după ce mașina în care se aflau a intrat sub un tir. A patra victima este transportată la spital. Accidentul s-a produs pe Autostrada A1 la Nădlac. Potrivit autorităților, un autoturism a intrat sub un TIR, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară. Accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad. În urma impactului trei persoane au murit, iar una se află în ambulanță, primind îngrijiri medicale și fiind transportată către spital.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Deva – Nădlac. Mașinile pot trece doar pe banda a doua. Polițiștii fac cercetări la fața locului, pentru stabilirea cauzei și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Potrivit locotenent colonelului George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, la intervenție s-au deplasat de urgență patru echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere și modul de descarcerare, un echipaj SMURD TIM (terapie intensivă mobilă), un echipaj SMURD de la Nădlac și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad (SAJ).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea