Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT CUMPLIT cu 7 victime, în Mureș: Câte dintre acestea sunt copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

ACCIDENT CUMPLIT cu 7 victime, în Mureș: Câte dintre acestea sunt copii

Un accident rutier grav a avut loc astăzi în localitatea Meștera, județul Mureș, în care au fost implicate două autoturisme, rezultând 6 victime. Potrivit informațiilor furnizate de către autorități, în cele două mașini se aflau în total 7 persoane.

Imediat după producerea accidentului, la locul evenimentului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, cu o autospecială de stingere ce dispunea de modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD. Alte două echipaje de prim-ajutor de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Toplița au sosit și ele prompt pentru a acorda asistență medicală.

Potrivit rapoartelor preliminare, printre victime s-au aflat 2 adulți în vârstă de 41 și 44 ani, precum și 4 minori, cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani. Toți aceștia au fost evaluați cu atenție de către echipajele medicale, iar ulterior au fost preluați și transportați de urgență la spital pentru tratament. Starea de sănătate a acestora va fi monitorizată cu atenție de către cadrele medicale, având în vedere gravitatea impactului.

Cea de-a șaptea persoană implicată în accident, în vârstă de 68 ani, a fost, de asemenea, evaluată medical. Cu toate acestea, persoana în cauză a refuzat transportul la spital, preferând să primească asistența necesară la fața locului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea