Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

FOTO: 50 de Tei cu Papion, câştigaţi de Marius Moga la Gala „Capitala Verde a României”, au fost plantaţi în Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Cunoscuta vedetă de televiziune, conjudeţeanul nostru Marius Moga a adus municipiului Alba Iulia „un plus de culoare verde”. Este vorba despre 50 de tei câştigaţi la Gala „Capitala Verde a României”, care s-a desfăşurat în luna martie a anului 2012 la Bucureşti. Marius Moga a purtat cel mai original accesoriu eco, un papion confecţionat dintr-o cutie de bere.

Competiţia, Gala „Capitala Verde a României” a făcut parte din programul de responsabilitate socială Umbrela Verde, lansat de Tuborg, în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Pădurilor, şi a premiat cele mai verzi oraşe din ţară. În urma concursului, titlul de „Capitală verde a României” a fost obţinut de oraşul Oradea, care s-a dovedit a fi “cel mai verde” din ţară.

Vedetele invitate la marele eveniment au fost provocate de organizatori să poarte câte un accesoriu eco, vedeta cu cel mai original accesoriu primind din partea acestora „50 de copaci plantaţi în oraşul natal”.

Astfel printre cei care şi-au arătat sprijinul faţă de iniţiativa Tuborg, purtând un accesoriu eco, s-au numărat Marius Moga, Dani Oţil, Mircea Solcanu, Andreea Pătraşcu şi Florin Grozea.

Dintre toţi, Marius Moga şi Dani Oţil s-au dovedit a fi cei mai creativi!  Pentru a aduce „un plus de culoare verde” oraşului, Marius Moga şi-a creat un papion dintr-o cutie de bere iar Dani Oţil o insignă confecţionată dintr-un capac de bere.

„Mi-am dorit mult să câştig cei  50 de copaci pentru oraşul meu. Într-un final, a meritat să stau cu presa pe cutia de bere, să o decupez şi să o transform într-un papion câştigător”, a spus Marius Moga.

Copacii au fost primiţi de Primăria Municipiului Alba Iulia, şi au fost plantaţi gratuit de firma „Toskana Garten”, în spaţiile de joacă pentru copii din Cetate, zona Ampoi I  şi în cartierul Bărăbanţ, la ambele biserici.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

15 aprilie: Ziua Mondială a Artei. Celebrarea recunoștinței față de contribuția artiștilor la îmbogățirea culturii și spiritualității universale

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 15 aprilie, anual, este celebrată Ziua Mondială a Artei, ca recunoștință față de contribuția oamenilor de artă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale. Data a fost aleasă în memoria pictorului, sculptorului, arhitectului, inventatorului şi umanistului italian Leonardo da Vinci (15 aprilie 1452 – 2 mai 1519), considerat un simbol al liberei exprimări, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea