FOTO: 5 octombrie, zi aniversară pentru cercetașii din Alba Iulia – Centrul Local Axente Sever împlinește 22 de ani de la înființare

5 octombrie este Ziua Mondială a Educației, însă în același timp, pentru Cercetașii României și mai ales pentru Cercetașii din Alba Iulia, este o zi cu o importanță aparte. Astăzi se împlinesc 22 de ani de când s-a înființat Centrul Local Axente Sever Alba Iulia, 22 de ani de când tinerii din oraș, poate chiar din județ, au parte de un program de dezvoltare personală printr-un program de educație nonformală.

cercetasiCercetasia completeaza in educatia tanarului, familia si scoala, si dezvolta cunoasterea de sine, necesitatea de a participa, de a explora, de a descoperi, de a ajuta. Ca cercetas inveti sa traiesti cu ceilalti si sa ai o contributie activa la schimbarile din comunitatea locala, nationala sau internationala.

ELIT

De 22 de ani ne bucuram ca putem sa ne implicam in dezvoltarea copiilor si tinerilor care au trecut pe la cercetasi, care au fost voluntari in organizatie la una sau mai multe dintre ramurile noastre de varsta: lupisori (7-11 ani), temerari (11-15 ani), exploratori (15-19 ani) si seniori (19-24 ani). Anul acesta ne propunem sa fim implicati tot mai mult in comunitatea noastra, sa incercam sa lasam lumea un pic mai buna decat am gasit-o.

De ziua lor, Cercetasii vor sa multumeasca tuturor celor care le-au fost alaturi in tot acest timp, celor care le-au sustinut proiectele si i-au incurajat sa cotinue cu ceea ce fac pentru tineri. Cu aceasta ocazie vor sa le multumeasca si cercetasilor care au infiintat grupul de cercetasi de la Alba Iulia, presedintelui de onoare a Centrului Local, Ciprian Gradinariu si presedintelui actual Andrei Avram.

Florina Pauleti, reprezentantul Centrului Local Axente Sever Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...