Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. 30 de romi nomazi, care ”erau cu cortul” pe malul râului Mureș în zona Partoș, evacuați de Poliția Locală Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliția Locală Alba Iulia a evacuat, marți, 30 de romi nomazi, din satul Căprioara comuna Recea-Cristur judeţul Cluj, care și-au instalat ilegal cortul pe malul râului Mureș, în zona Partoș din Alba Iulia.

romi02Poliţia Locală Alba Iulia a efectuat ieri o acţiune de identificare şi evacuare a unei tabere de rromi nomazi din satul Căprioara comuna Recea-Cristur judeţul Cluj.

Iniţial oamenii legii au surprins, în mai multe locaţii, diferite persoane care apelau la mila publicului, cu precădere în zonele intens circulate pietonal, cum sunt Bulevardul Transilvaniei sau zona istorică.

Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, avertismente scrise şi o amendă în valoare de 200 de lei. Cum cei sancţionaţi au declarat că sunt „cu corturile” pe malul râului Mureş în zona Partoş, s-a luat decizia de a evacua tabăra stabilită ilegal în oraş. S-a trecut la legitimarea sau identificarea a 30 de persoane.

În timpul acţiunii, nu a fost necesară folosirea forţei. Tabăra a fost strânsă, zona a fost eliberată iar căruţele au fost escortate cu trei autospecializate în afara municipiului Alba Iulia. Au acţionat 9 poliţişti locali din cadrul compartimentelor de Intervenţie şi Evidenţă a Persoanei, Siguranţă Rutieră şi Ordine Publică.

[nggallery id=2290]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea