Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| 16 jandarmi din Alba au participat la primul curs de prim ajutor de bază: Ce au învățat de la paramedicii ISU

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| 16 jandarmi din Alba au participat la primul curs de prim ajutor de bază: Ce au învățat de la paramedicii ISU

În perioada 17-18 octombrie, 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, au participat la primul curs de prim ajutor de bază, organizat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al Județului Alba.

Activităţile au fost susţinute de doi paramedici din cadrul I.S.U. Alba și au constat în pregatirea teoretică şi practică, fiind arătate, explicate și exersate manevre precum cele de resuscitare în caz de stop cardio-respirator, manevre specifice dezobstrucţiei căilor respiratorii, dar și îndepărtarea căștilor în caz de accident sau montarea gulerului cervical.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Obiectivul principal al acestui curs de pregătire este acela de a dobândi deprinderile necesare pentru aplicarea diferitelor tehnici și manevre de acordare a primului ajutor de bază, fără echipamente speciale.

Aceste activități de instruire reprezintă o noutate și au debutat în luna octombrie, făcând parte dintr-un plan de măsuri privind pregătirea personalului Ministerului Afacerilor Interne în acordarea primului ajutor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea