Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: 0,76 mg/l – alcoolemia șoferului polonez care s-a răsturnat cu TIR-ul între Inoc și Miraslău

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident Inoc001Șoferul TIR-ului răsturnat joi după-amiază, pe drumul dintre Inoc și Miraslău, conducea sub influența alcoolului – aceasta a fost concluzia polițiștilor, în urma cercetării efectuate.

J.Z., de 36 ani, din Polonia, în timp ce conducea un autotractor cu remorcă, din cauza neatenţiei în conducere şi pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. Întrucât conducătorul auto emana aburi de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Aiud, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” faptă  prevăzută şi pedepsită de articolul 336, aliniatul 1 din Codul Penal.

[nggallery id=2160]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea