Rămâi conectat

Sport

Fotbalistul Gicu Grozav va juca în Liga I din Ungaria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fotbalistul Gicu Grozav (28 de ani) a semnat cu  Kisvarda, echipă care luptă pentru evitarea retrogradării în prima ligă din Ungaria, fiind pe locul 11 din 12.

La Kisvarda Futball Club mai joacă trei fotbaliști români: portarul Mihai Mincă, fundașul Cornel Ene și atacantul Sergiu Negruț. Acolo se află și Artem Milevski, care a jucat în Liga 1 pentru Concordia Chiajna.

Grozav s-a despăriţit de Dinamo în noiembrie 2018, după doar 4 meciuri. Acesta a plecat din Ştefan cel Mare cu scandal, după eliminarea din Cupa României, când Dinamo a pierdut la loviturile de departajare contra celor de la Csikszereda. Atunci, Grozav a executat într-un mod pe care Rednic l-a considerat batjocoritor: a trimis o scăriţă peste poartă.

Săptămâna trecut, selecţionerul Cosmin Contra a anunţat că Gicu Grozav e aproape de transferul la o echipă: „Sper ca Gicu Grozav să îşi rezolve săptămâna asta, pentru că are câteva oferte şi să aleagă echipa la care crede el că poate să joace pentru că el are nevoie de asta să îşi recapete încrederea pe care o avea înainte de ultimele şase, opt luni de zile. Sigur într-o săptămână îşi va rezolva situaţia, sper să înceapă să joace cât mai repede şi să fie şi el o soluţie pentru echipa naţională”, a punctat „Guriţă”, pentru FRF TV.

De menționat e și faptul că Grozav a refuzat un contract uriaș de la FCSB, înainte de a începe cu Dinamo. Gigi Becali i-a oferit salariu de 25.000 de euro pe lună, dar acesta a explicat de ce a ales să vină în Ștefan cel Mare, pentru 10.000 pe lună. În România, va juca doar la Dinamo, Petrolul sau Universitatea Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, ediția 2024/2025, programul primei etape | Supercupa AJF, Viitorul Sântimbru – CIL Blaj, la Galtiu, în 25 august

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, ediția 2024/2025, programul primei etape | Supercupa AJF, Viitorul Sântimbru – CIL Blaj, la Galtiu, în 25 august Liga 4, ediția 2024/2025 va avea la start 15 formații, caz în care în fiecare rundă va sta câte o combatantă. În prima etapă va sta Viitorul Sântimbru, motivul fiind legat de disputarea Supercupei AJF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea