Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Fostul primar din Săliștea, Ioan Stuparu a decedat într-un grav accident de circulație

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

smurd - accidentatIoan Stuparu de 63 de ani, fost primar al comunei Săliştea din județul Alba, a decedat în urma unui accident rutier între două autoturisme, petrecut astăzi, în jurul orelor 15.00, pe DJ 704 A, la intrarea în localitatea Tărtăria, dinspre Săliște.

În accident au fost implicate un autoturism marca Dacia Logan, condus de fostul primar al comunei Săliște între anii 2000 – 2004 şi o mașină Mercedes.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Echipajul de descarcerare al ISU Alba care a încercat din răsputeri să îl slaveze pe Ioan Stuparu, nu a reușit decât să constate decesul acestuia, datorat rănilor grave pe care le-a suferit.

Din primele informaţii ale polițiștilor care desfășoară cercetările la fața locului, Ioan Stuparu s-ar fi angajat într-o  manevră de întoarcere a autoturismului, fără însă să se asigure, maşina acestuia fiind izbită în plin de Mercedes, la volanul căruia se afla un alt șofer din comuna Săliştea.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea