Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fostul deputat de Alba, Codrin Ștefănescu, mazilit de CEx Național al PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ședința convocată marți seara la sediul PSD din Baneasa, Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat demiterea lui Codrin Ştefănescu din funcţia de secretar general al partidului.

Potrivit unor surse din cadrul şedinţei, momentul demiterii lui Codrin Ştefănescu a fost unul jenant pentru membrii CEx. Din zecile de lideri prezenţi, doar 9 au votat pentru demitere, 4 au fost împotrivă, iar restul s-au abţinut.

Potrivit unor surse, în locul lui Codrin Ştefănescu ar urma să fie instalată Rodina Nassar, de la PSD Sector 2.

Anterior, CEx-ul PSD a repus-o pe Gabriela Firea în funcţiile deţinute înainte de scandalul cu Liviu Dragnea: vicepreşedinte PSD naţional şi preşedinte interimar PSD Bucureşti.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat în şedinţa de marţi seară propunerile pentru funcţia de ministru al Justiţiei şi pentru cea de vicepremier.

Ana Birchall a fost validată ca propunere a PSD pentru funcţia de ministru al Justiţiei, funcţie pe care o exercită şi în prezent ca interimar.

Titus Corlăţean a fost votat ca înlocuitor al lui Viorel Ştefan în funcţia de viceprim-ministru şi de purtător de cuvânt al PSD.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți Un adolescent de 16 ani din Șugag a furat o mașină și a încercat să fugă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea