Rămâi conectat

Sport

Fostul arădean Bumbac – eroul Unirii!!!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Gol egalizator creat de bănăţeni (reali sau prin adopţie) la Alba Iulia, pasă Pecarov, fostul junior al lui Poli şi şut de la marginea careului deviat de Dăruială, trimis pe Bumbac, fundaşul stabilit în Arad ce a evoluat şi la UTA (2007-2008, 2010), rivala de moarte a Timişoarei. „A fost primul meu duel direct cu Poli, m-am simţit oarecum ciudat şi mă bucur că n-am pierdut. N-am avut nimic de demonstrat, mi-am făcut doar treaba, dar sincer n-am ştiut ce caută Bumbac în careul advers la acea fază”, a spus „Peca”.
Stâlpul apărării uniriste (27 ani) a înscris primul gol al carierei împotriva timişorenilor. „E un nou început pentru mine la Alba. Normal că este o satisfacţie deosebită pentru că am marcat cu Poli şi dedic reuşita prietenei mele Nadia şi fiului meu Giuliano, de două luni”, a afirmat jucătorul venit în vară de la CS Mioveni. „Am jucat la UTA, rivala de moarte a Timişoarei, este şi aceste un motiv de satisfacţie, însă golul contează pentru Alba Iulia. Vreau să înscriu şi cu UTA pe «Cetate» asta e clar. Am întâlnit cea mai bună echipă a seriei, de departe, şi din acest motiv satisfacţia e cu atât mai mare, pentru că am remizat în inferioritate. Formăm o echipă unită şi mă simt excelent aici, unde am revenit, e o atmosferă extraordinară”, a afirmat Bumbac, ce a promovat cu Alba în 2009 în Liga 1.
lPascal din nou înger păzitor
Din nou căpitanul unirist Adrian Pascal a făcut un meci senzaţional, având 4 intervenţii salutare: la reluarea cu capul a lui Rickets (59), în faţa lui Fl. Ilie (79) în careul mic şi la şuturile puternice de la distanţă trimise de Curtean (80 şi 87). „Sunt foarte bucuros, nu-i puţin lucru să remizezi cu Poli când joci 25 de minute în inferioritate”, a precizat portarul albaiulian. „Am avut puterea să revenim, să egalăm, deşi la un moment dat nu mai credeam, dar speranţa moare ultima. Esta una dintre cele mai bune perioade ale carierei, am prins o formă excelentă şi îmi ajut echipa pe cât pot. Timişoara este cel mai puternic adversar al nostru până în prezent. Nimeni, nici măcar noi nu credeam că vom aduna atâtea puncte, ţinând cont de programul dificil şi problemele cu banii”, a mai precizat Pascal, ce a primit întâiul gol pe „Cetate” după ce runda anterioară la Alba Iulia apărase un penalty executat de Precup (ALRO Slatina). „Acum n-am avut ce face, Tameş a bătut perfect”, a spus Pascal, ce a avut parte de 6 şuturi pe spaţiul porţii. O statistică realizată de banatsport.ro indică un dezechilibru major în teren: şuturi la poartă 3-14, pe poartă 1-6, cornere 1-13.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea