Rămâi conectat

Actualitate

Forțe proaspete în Poliția Alba: 10 absolvenți ai școlilor de poliție, promoția 2017, și-au început cariera la IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 31 iulie 2017, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba s-au prezentat, pentru a-şi prelua atribuţiile de serviciu, 3 ofiţeri, absolvenţii ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza şi 7 agenţi, absolvenţi ai Şcolilor de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina şi Septimiu Mureşan din Cluj Napoca – promoţia 2017.

Cei 3 ofiţeri au fost repartizaţi în structurile de investigaţii criminale, iar agenţii au fost repartizați la posturile de poliţie comunale şi în structurile de poliţie rutieră şi siguranţă publică şi patrulare de la Poliţia Municipiului Alba Iulia şi poliţiile orăşeneşti Cîmpeni şi Teiuş.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba îşi exprimă convingerea că cei mai noi dintre poliţiştii din judeţul Alba îşi vor îndeplini cu devotament şi seriozitate obligaţiile ce rezultă din profesia de poliţist şi se vor implica operativ în rezolvarea problemelor comunităţilor în mijlocul cărora îşi vor desfăşura activitatea, pentru liniştea şi siguranţa cetățenilor şi îi asigură, totodată, de tot sprijinul de care vor avea nevoie, pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuţii.

”Noilor colegi, le urăm bun venit şi succes în cariera de poliţist”, transmit reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea